Over Pergama

Over Pergama

Mini-camping Pergama Landjuweel

Fluitende vogels, mooie natuur, Brabantse gezelligheid, activiteiten voor kinderen en een veelzijdige omgeving. Dat is camping Pergama Landjuweel in een notendop. 

U bent van harte welkom met uw tent, caravan of camper.

Ook kamperen bij Pergama Landjuweel?

Zingen de vogels, kunt u heerlijk relaxen, lunchen onder de parasol, is het altijd gezellig, barbecuen we graag, zitten we lange zomeravonden buiten, kletsen we met elkaar en is iedereen welkom!

Sanitair

Blinkend schoon sanitair

Ruimte

Ruime kampeerplaatsen

Alles bij elkaar

Camping, vakantiewoningen en bed & breakfast

Boerderijbeleving​

Op onze camping geniet u van een fijne boerderijbeleving. Ravotten in het veld, dieren aaien, meerijden op de trekker, skelteren en fietsen over het terrein. Pergama Landjuweel biedt letterlijk ruimte!

Camping honden welkom

Honden zijn welkom! Wel is het belangrijk dat u uw hond altijd aangelijnd houdt, dat hij goed wordt uitgelaten en dat de hond geen overlast veroorzaakt. We weten hoeveel plezier een huisdier kan geven. Laat dat ook voor uw medekampeerder gelden. 

Faciliteiten camping​

U zult bij ons verbaasd staan van de mooie, eigen kampeerplaatsen met verharde onderveldjes voor uw caravan en voortent. Er zijn diverse waterkranen beschikbaar en u kunt uw televisie gratis inpluggen (kabel-TV). Vanuit uw eigen tent kunt u gebruik maken van goed internet (WIFI). Uw mail ophalen, foto’s doorsturen en speuren naar leuke activiteiten in de omgeving, het kan probleemloos met de gratis WIFI op de camping. 

Verhuur caravan, fiets en BBQ

U wilt kamperen, maar bezit geen eigen caravan? U kunt bij ons een caravan huren. Informeer gerust naar de mogelijkheden. 

Ook huurt u op de camping fietsen voor een fietstochtje of een dagje uit. Een barbecue huren om een gezellig avondje te barbecueen is ook mogelijk. 

Sanitair

Echt schoon sanitair, daar kunt u op rekenen bij camping Pergama Landjuweel. Bovendien heeft u beschikking over een badkamer met toilet. Voor ouders met kleine kinderen is er een speciale kinderwastafel. Ook handig als u wat minder mobiel bent. 

Badkamers voor minder valide mensen

Enkele jaren geleden hebben we onze sanitaire voorzieningen volledig vernieuwd. We hebben 2 nieuwe badkamers voor minder valide mensen. 1 badkamer is voorzien van een kinderbadje. En er zijn 2 zeer ruimte wascabines. 

Speelvoorzieningen voor kinderen

Voor kinderen is het een feest op camping Pergama Landjuweel. Ze kunnen eindeloos spelen in een grote zandbak en een speeltuin met glijbaan en schommels. Skelters voor groot en klein staan klaar om op rondgescheurd te worden. Ook hebben we een tafeltennistafel en een groot speelveld om op te voetballen en vliegeren.

De camping wordt goed bezocht door gezinnen en kinderen zoeken elkaar gemakkelijk op. Zo zetten ze soms spontaan een speurtocht uit of wordt er een voetbalwedstrijd met vaders en moeders georganiseerd. Kortom, op de camping zelf valt veel te beleven.  

Wasmachine en droger

Tussendoor een wasje draaien? Tegen een kleine vergoeding kunt u gebruik maken van een wasmachine en een waasdroger. 

Varen in een luchtballon​

Uniek aan camping Pergama Landjuweel is de mogelijkheid om vanaf de camping een luchtballonvaart te boeken. Een onvergetelijke belevenis voor jong en oud. Geniet van een paar uur rust en prachtige uitzichten vanuit de een luchtballon. 

Startschot ballonvaart

Op een dag zag Jan een heteluchtballon over zijn minicamping varen. Dat was het begin van een levenslange passie voor de luchtballonvaart. In 1998 werd Jan piloot op een heteluchtballon. Jan bracht zijn liefde voor ballonvaren over aan zijn beide zoons, die fanatiek hielpen bij de vaarten. Ook zoon Rud haalde zijn ballonbrevet. Pergama bezit 2 luchtballonnen en vaart er geregeld op uit. 

Tevreden gasten

Sinds de start van Pergama hebben we vele enthousiaste gasten mogen ontvangen op ons bloeiende familiebedrijf. Ook u bent van harte welkom op Pergama Landjuweel!

 

We staan voor u klaar!

Toos en Jan

Bart-Jan en Eva, Luuk, Julia en Nikki

Rud en Liesbeth, Teun, Janneke en Ruud